|
هدف خدا از افرينش شما؟
|
| پنج شنبه ۲۸ آبان۱۳۸۸ ۱۵:۱۵ |
هدف خدا از افرينش شما؟ |
3395morvarid
شيداي عاشق

ارسال: 2.276
گروه: ثبت نام شده
تاریخ ثبت نام: ش ۱۸ مهر۱۳۸۸
وضعیت:
آنلاین
رتبه دادن به این شخص: 11
|
هدف خدا از افرينش شما؟
فکر می کنید خداوند هدفش از خلقت شخص شما چی بوده؟
آیا به این هدف نزدیک شدید یا نه؟
اگر نه فکر می کنید علتش چی بوده؟
ممنون میشم نظرات خود را بیان کنید دوست کوچک شما سحر
من مانده ام و انبوهی از اندوه و تو بهانه ی چشمانم
کمی آرامتر از دیدگانم جدا شو
این ارسال آخرین بار ویرایش شده: سه شنبه ۳ آذر۱۳۸۸ ۰۲:۳۱ توسط 2khtare_ariaee.
|
|
| پنج شنبه ۲۸ آبان۱۳۸۸ ۱۵:۱۵ |
|
|
تشکر شده توسط : |
hitman908 (سه شنبه ۳ آذر۱۳۸۸ ۰۹:۳۹) |
 |
| پنج شنبه ۲۸ آبان۱۳۸۸ ۱۷:۰۵ |
RE: نظرخواهی |
halfbloodprince
شيداي عاشق

ارسال: 3.860
تاریخ ثبت نام: پ ۱۸ تير۱۳۸۸
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 18
|
RE: نظرخواهی
سوال اسون و در عین حال سختیه دوست عزیز
اینو بهت بگم که خدا مظهر عشق و پاکیه ما رو افرید تا معشوقه اش باشیم. با عبادتی که از روی اختیار خودمون براش انجام میدیم باهاش عشق بازی کنیم مارو عاشقانه دوست داره و میخواد ما هم عاشقانه دوستش داشته باشیم با این تفاصیر فکر نکنم اونقدرها در راه هدفی که خدا از افریدن من داشته موفق بوده باشم .
(عبادت به نماز و روزه و ...نیست عبادت در تلاش برای ساختن بهترین زندگی برای خود و اطرافیان از روش درسته یا به قولی عبادتی بالاتر از خدمت به خلق نیست)
نقیض یک قضیه صادق یک قضیه کاذب است، اما نقیض یک حقیقت ژرف گاهی حقیقت ژرف دیگری است
این ارسال آخرین بار ویرایش شده: پنج شنبه ۲۸ آبان۱۳۸۸ ۱۷:۰۶ توسط halfbloodprince.
|
|
| پنج شنبه ۲۸ آبان۱۳۸۸ ۱۷:۰۵ |
|
|
|
 |
| جمعه ۲۹ آبان۱۳۸۸ ۱۲:۱۸ |
3395morvarid
شيداي عاشق

ارسال: 2.276
تاریخ ثبت نام: ش ۱۸ مهر۱۳۸۸
وضعیت:
آنلاین
رتبه دادن به این شخص: 11
|
از شما به خاطر نظرتون ممنونم
من فکر می کنم خدا هدفش از خلقت من این بوده که من یکی از بهترین مخلوقاتش باشم و از مقربان درگاهش
ولی من اول راهم چون خیلی دیر به این هدف پی بردم تا حالا که سعی کردم بدترین خلق نباشم
فکر میکنم دوستانی که پاسخ ندادند یا هنوز به این هدف پی نبردن یا سرشون خیلی شلوغه و یا...
|
|
| جمعه ۲۹ آبان۱۳۸۸ ۱۲:۱۸ |
|
|
|
 |
| شنبه ۳۰ آبان۱۳۸۸ ۱۱:۰۰ |
s reza
شهسوار عاشق

ارسال: 774
تاریخ ثبت نام: پ ۲۱ آبان۱۳۸۸
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 10
|
سحر عزيز سلام راجع به خدا صحبت كردن خيلي سخته راستشو بخواي من به شخصه دنبال هدف خودمم كه سعي ميكنم به خدا نزديك تر بشم .
سعادت تقديمتان
[
لينک هاي داخل نوشته ها فقط براي کاربران ثبت نام شده قابل مشاهده هستنند.براي استفاده از تمام امکانات انجمن لطفنا بر روي نوشته بالاي انجمن(ورود و ثـــــبـــــت نــــــــــــــــــــــــــام سريــــــــــــع)کليک کنيد ]
|
|
| شنبه ۳۰ آبان۱۳۸۸ ۱۱:۰۰ |
|
|
|
 |
| شنبه ۳۰ آبان۱۳۸۸ ۱۵:۴۳ |
atrina
همراه عاشق

ارسال: 177
تاریخ ثبت نام: د ۴ آبان۱۳۸۸
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 6
|
سحر عزیز سلام سواله خوبی بود و جای تفکر بسیاری داره
خدا لایتناهیه مارو آفرید که خدمتش کنیم ولی ما کلی ندیدش گرفتیم .ما وقتی کسی رو از دست میدیم تا پای جنون میریم حتی شده از غمه دوریش ناله میکنیم ولی خدا خیلی وقته چشم انتظاره ماست که کمی از ما محبت بینه باور کن فقط کافیه ما انسانا کمی متوجه خدا باشیم خدا تمام هستیش را به پای ما میریزه. ولی ما ناشکر تر از این حرفاییم .تا به اون چیزی که خواسته مونه میرسیم یادمون میره که این چیزی که الان بدست آوردیم از یکنفر بیشتر نداریم اونم خداست.با حرفه مرتضی عزیز هم عقیده ام .اگه ما عاشق واقعی باشیم همه چی داریم در حالی که ما داریم تظاهر به عشق واقعی میکنیم عشق واقعی اینست که برای رسیدن به معبود از خودت بگذری. نه اینکه خودت رو فراموش کنی نه اتفاقا باید خودت رو در نظر بگیری تا به کمال برسی .تا مادامی که خودت رو رها کنی هیچی نخواهی نداشت.باید برای بدست اوردن معبودت خیلی چیزا رو هزینه کنی و این هزینه به تیپ و قیافه اینا کاری نداره.کافیه از ته دل پاک باشی .نه اینکه تظاهر به پاک بودن بکنی.من دارم تلاش میکنم به هدفم برسم و میرسم فقط برای این رسیدن به پشتیبان هم نیاز هست که این پشتیبانم فقط نمیزاره تو از راهت گمراه شی وقتی خسته میشی میبری میگه صبر کن تو میتونی بیا من هستم.این زمان باید به این فکر کنی که خسته نشی. خدا همه چیز در وجده ما به ودیعه گذاشته فقط باید ببینی میخوای اون چیزایی که تو وجودت هست رو ازش استفاده کنی یا نه. که خیلی از ما همین ها رو قبول نمیکنیم و مسیر رو اشتباه طی میکنیم. در حالی که لازمه خودت رو کنکاش کنی ممیبینی که میتونی به خدا نزدیک شی اگه بخوای.فقط باید خودت رو پرورش بدی. اینه هدفه خلقت ما اینکه خودمون رو دریابیم نه اینکه بقیه رو دریابیم ولی از خودمون غافل شیم اول خودمون رو دوست داشته باشیم بعد بقیه رو. همین عزیم امیدوارم شما هم تو این راه موفق باشی. با اطمینان برو جلو خدا دوست داره اون میخواد فقط ما بهش نزدیک شیم تا نزدیک شدن به خدا راهی نیست .کمی همت لازمش که خسته نشیم وسط راه.
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه زجری میکشد آن کس که انسان است از احساس سرشار است
|
|
| شنبه ۳۰ آبان۱۳۸۸ ۱۵:۴۳ |
|
|
|
 |
| شنبه ۳۰ آبان۱۳۸۸ ۲۲:۲۷ |
halfbloodprince
شيداي عاشق

وضعیت:
آفلاین
|
ما اجنه و انسان را نیافریدیم مگر برای عبادت(قران کریم )
ولی اشتباه نشه نوع عبادت مهمه فقط نماز و روزه و ..... نیست
|
|
| شنبه ۳۰ آبان۱۳۸۸ ۲۲:۲۷ |
|
|
|
 |
| يك شنبه ۱ آذر۱۳۸۸ ۰۹:۴۸ |
s reza
شهسوار عاشق

وضعیت:
آفلاین
|
آقا مرتضي سلام البته قصد توهين ندارم ولي براي مسلمانان نمازوروزه جز اصلي ترين عبادات وبعد بقيع اعمال چه ظاهري وچه باطني ...ودر بقيه اديان هم تا انجا كه من اطلاع دارم نماز وروزه وجود داره به طرق مختلف...
ولي من در كل فكر نمي كنم كه خدا محتاج عبادت ما باشه بلكه ما محتاج عبادت كردنيم !
|
|
| يك شنبه ۱ آذر۱۳۸۸ ۰۹:۴۸ |
|
|
|
 |
| يك شنبه ۱ آذر۱۳۸۸ ۱۶:۱۳ |
atrina
همراه عاشق

ارسال: 177
تاریخ ثبت نام: د ۴ آبان۱۳۸۸
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 6
|
يك شخصي به من گفت كه كه وقتي ميخواي با خدا عبادت كني و نماز بخوني هيچ سخت نگير نماز ما براي خدا مثله خواندن شعر يك توپ دارم قلقليه خدا همينم ميپذيره .ما مثل پيامبر خدا نيستيم هيچكدوممون .پس فقط كافيه خدا رو جزء لاينفك وجود خودمون بدونيم اونموقع است كه خدا مارو ول نميكنه.راستي نماز نخوندن آدما دليل بر پاك بودن و نبودنشون نيست.خدا اعمال يكسري از ما انسان هارو دوست داره ولي خود انسان رو دوست نداره وبرعكس يكسري از انسان ها رو خودشون رو دوست داره ولي اعمالشون رو دوست نداره.چه فايده نماز بخونيم ولي حروم خور باشيم.و خيلي چيزاي ديگه.پس بايد سعي كنيم كه خدا هم خودمون رو دوست داشته باشه هم اعمالمون رو هر چقدر گناهمون كمتر باشه بهتر .هيچ آدمي نيست كه تو اين دنيا پاكه پاكباشه همه بالاخره يك گناهي انجام دادن كافيه فقط اين گناهامون رو كمتر كنيم .هرچقدر كمتر بهتر. هيچ وقت به صفر نزديك نميشه ولي ميشه كنترلش كرد اونموقع است كه خدا حاميمون ميشه حاميمون بود بيشتر هوامون رو داره از خيلي كارا دورمون ميكنه.
|
|
| يك شنبه ۱ آذر۱۳۸۸ ۱۶:۱۳ |
|
|
|
 |
| يك شنبه ۱ آذر۱۳۸۸ ۱۶:۵۹ |
halfbloodprince
شيداي عاشق

وضعیت:
آفلاین
|
البته با نظر شما خوارج كاملا موافق بودن رضاي عزيز چون خودشون رو به نماز و روزه وصل كردن ولي باطن دين كه چيز ديگه بود رو فراموش كردن باطن عبادت در شناخت صحيح نه نماز و روزه لطفا كمي دقت كن
دوست كوچك شما
|
|
| يك شنبه ۱ آذر۱۳۸۸ ۱۶:۵۹ |
|
|
|
 |
| دو شنبه ۲ آذر۱۳۸۸ ۰۹:۰۹ |
s reza
شهسوار عاشق

وضعیت:
آفلاین
|
حالا چرا خوارج ؟
براي اينكه از موضوع دور نشيم سئوال سحررا براي دوستاني كه از موضوع بازديد ميكنن تكرار مي كنم :
فکر می کنید خداوند هدفش از خلقت شخص شما چی بوده؟
آیا به این هدف نزدیک شدید یا نه؟
اگر نه فکر می کنید علتش چی بوده؟
ممنون میشم نظرات خود را بیان کنید
|
|
| دو شنبه ۲ آذر۱۳۸۸ ۰۹:۰۹ |
|
|
|
 |