|
پایان غم انگیز عشق اینترنتی
|
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۰۱:۲۲ |
پایان غم انگیز عشق اینترنتی |
castilla_ht
معاونت کل سایت

ارسال: 10.344
گروه: مدیر ارشد انجمن ها
تاریخ ثبت نام: چ ۲۵ بهمن۱۳۸۵
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 20
|
پایان غم انگیز عشق اینترنتی
روزی كه پدرم را مجبور می كردم با دریافت وام برایم كامپیوتر بخرد هیچ وقت فكر نمی كردم كه این وسیله خیلی زود زندگی ام را به سیاه بختی و تباهی بكشد.
نوعروس پس از دریافت حكم طلاق با خوشحالی در حال خروج از دادگاه خانواده بود ، درباره سرنوشت غم انگیز زندگی اش گفت: آن روز وقتی پدر با كامپیوتری مجهز به خانه آمد از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم. با خوشحالی آن را در گوشه اتاقم گذاشتم. از فردای آن روز با خرید كارت اینترنت به دنیای عجیب و غریب اینترنت وارد شدم. چند شب بعد از طریق «چت» با پسری۳۸ ساله كه خود را استاد دانشگاه معرفی كرد آشنا شدم. بعد از یك هفته ارتباط اینترنتی از شوق دیدار هم در یكی از بوستان های شرق تهران قرار ملاقات گذاشتیم.
سعید جوانی متشخص و آرام و خوشروبه نظر می رسید. در همان نگاه اول مجذوب و شیفته اش شدم. پس از چند جلسه ملاقات حضوری و ارزیابی شخصیتی اش به خودم گفتم «دختر، ۲۶ سال از خدا عمر گرفتی، مطمئن باش این همان فردی است كه سال ها انتظارش را می كشیدی.»روی تختم دراز كشیده بودم، به حرف های سعید و آینده مشترك مان فكر می كردم تا این كه بالاخره تصمیم خود را گرفتم، ۳ ماه از آشنایی مان گذشته بود كه یك روز پدرم به طور اتفاقی با پیغام اینترنتی سعید روبه رو شد و بدین ترتیب از رابطه دوستی من و سعید باخبر شد.
آن شب پدرم به گفت وگو با من نشست و پس از كمی مقدمه چینی پرسید: «چند وقت است با شنیدن این حرف در حالی كه شوكه شده و زبانم بند آمده بود بریده بریده به حرف زدن پرداختم. بعد هم مجبور شدم تمام حقایق را بگویم. پدرم همان روز استفاده از كامپیوتر را برایم ممنوع كرد. اما من كه به سعید به شدت علاقه مند شده بودم دور از چشم پدر با او ارتباط داشتم.
وقتی موضوع اطلاع پدرم از رابطه مان را با سعید درمیان گذاشتم او گفت: پدرها خیلی حساس هستند حتماً به مرور زمان موضوع حل خواهد شد. سرانجام پس از چند ماه رابطه پنهانی، سعید را مجبور كردم به خواستگاری بیاید. او هم به همراه مادر پیرش به خانه ما آمدند. آن شب پدر كه دل خوشی از سعید نداشت او را تحویل نگرفت. بعد هم دائم به سنگ اندازی جلوی پایمان پرداخت اما سعید تمام شرایط پدرم را قبول كرد و با احترام گفت: من به شما قول می دهم كه دخترتان را خوشبخت كنم. با این كه پدر به شدت مخالف وصلتمان بود اما وقتی با اصرارهای من و پا در میانی مادرم مواجه شد ۲ ماه بعد هم با مهریه ۱۳۵۸ سكه طلا به عقد سعید درآمدم.
روزهای اول زندگی در كنار او خوشبخت بودم تا این كه بعد از ۵ ماه او چهره واقعی اش را رو كرد. او به قدری عصبی و تندخو بود كه اگر خواسته های معقول و غیرمعقولش خیلی زود برآورده نمی شد مرا به باد كتك می گرفت. ضمن آن كه فهمیدم او دروغ های زیادی به من گفته و نه تنها استاد دانشگاه نیست بلكه در كار خرید و فروش تلفن همراه است. با این وجود جرأت نداشتم درباره مشكلاتم با پدر و مادرم صحبت كنم چرا كه آنها تمام مسئولیت و عواقب ازدواجمان را به عهده خودم واگذار كرده بودند تا این كه یك روز سعید بی دلیل مشت محكمی به چشمم زد كه كبودی ناشی از آن حكایت از درگیری و مشاجره شدید بین ما داشت.
پدرم پس از اطلاع از موضوع ناچار به كمك آمد. وقتی سفره دلم را برای او پهن كردم، اشك از چشمانش جاری شد. او پس از اطلاع از مشكلات روحی و روانی و رفتارهای شوهرم مرا مجبور به جدایی كرد. من هم برای رهایی از رنج و سختی ها و زندگی جهنمی با بخشیدن مهریه ام از او طلاق گرفتم. حالا نیز با یادآوری گذشته و بی توجهی به توصیه های دلسوزانه پدر و مادر و اطرافیان وقتی گذشته ام را مرور می كنم و به یاد عشق اینترنتی ام می افتم زندگی ام را بر باد رفته می بینم و افسوس كه دیگر پشیمانی سودی ندارد اما ای كاش ...
فاطمه وثوقی
روزنامه ايران
|
|
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۰۱:۲۲ |
|
|
تشکر شده توسط : |
khodavanda (سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۱۱:۰۹), mehdi (پنج شنبه ۱ آذر۱۳۸۶ ۱۸:۴۷) |
 |
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۰۹:۵۹ |
RE: پایان غم انگیز عشق اینترنتی |
avin_tishko
شيداي عاشق

ارسال: 2.109
گروه: ثبت نام شده
تاریخ ثبت نام: د ۱۴ خرداد۱۳۸۶
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 9
|
RE: پایان غم انگیز عشق اینترنتی
|
|
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۰۹:۵۹ |
|
|
|
 |
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۱۱:۲۹ |
khodavanda
شهسوار عاشق

ارسال: 1.291
تاریخ ثبت نام: د ۲۳ مهر۱۳۸۶
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 10
|
کی میشه ما دخترا انقدر زود خر نشیم خدا عالمه !
دختره یه ..........
حقشه
ازدواج!
اونم اینترنتی!
اونم بعد دو سه ماه!
اند خریته
تو درخت خوب منظـر همه میــوه ای ولیـــکن
چه کنم ز دست کوته که نمیرسد به سیبت
|
|
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۱۱:۲۹ |
|
|
|
 |
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۱۷:۳۶ |
Slash
مدیر ارشد ( سابق)

ارسال: 2.216
تاریخ ثبت نام: ي ۸ بهمن۱۳۸۵
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 8
|
کی میشه ما دخترا انقدر زود خر نشیم خدا عالمه !
حیف که انجمن شوخی و سرگرمی نیست وگرنه یه چیزی میگفتم از خنده روده بر شی
این عشقا هم خیلی بده واقعا ... نکن آقا نکن جان من نکن برادر من نکن خواهر من آخرش گند میخوره به همه چیز
What do you know about pain? You little snail dart from the pacific northwest ! Fu_ck you know about pain !
تو دریای من بودی آغوش واکن ... که می خواهد این قوی زیبا بمیرد
|
|
| سه شنبه ۲۹ آبان۱۳۸۶ ۱۷:۳۶ |
|
|
|
 |
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۰۵:۵۰ |
2khtare_ariaee
مدیر انجمن های ازاد و تخصصی

ارسال: 11.128
گروه: مدیرانجمن های آزاد و تخصصی
تاریخ ثبت نام: ي ۲۳ دي۱۳۸۶
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 27
|
ندا و سبيده لبا شما موافقم
من از يكي از اينام بعد از دو سال ونيم حرفايي شنيدم كه نبايد
خيلي راحت منكر وجود ادم ميشن
|
|
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۰۵:۵۰ |
|
|
|
 |
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۱۲:۴۵ |
so0oko0ot
رهگذر عاشق

ارسال: 97
تاریخ ثبت نام: چ ۲۸ شهريور۱۳۸۶
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 3
|
castilla_ht عزیز
تلخ و اموزنده بود ولی....
البته این مهم نیست که اشنایی دو نفر تو اینترنت باشه
یا تو پارک یا هر جای دیگه....
مهم اینه که روابط باید معقول باشه و عجولانه تصمیمی گرفته نشه
باید تحقیقات کاملی صورت بگیره
واقعا باید تاسف خورد
حتی خانواده این دختر در مورد شغل پسر تحقیق نکردن که چه کاره است
چه بسا اگر تحقیق می کردن و معلوم می شد که دروغگو هست
شاید دختر هم تجدید نظر می کرد
ولی همیشه این کوته فکری ها انسان را در دام شیاطین می اندازد
نازکم مثل حریر
ترد مانند بلور
اگرم میل شکستن داری
سنگ بی انصافیست
یک تلنگر کافیست
[
لينک هاي داخل نوشته ها فقط براي کاربران ثبت نام شده قابل مشاهده هستنند.براي استفاده از تمام امکانات انجمن لطفنا بر روي نوشته بالاي انجمن(ورود و ثـــــبـــــت نــــــــــــــــــــــــــام سريــــــــــــع)کليک کنيد ]
|
|
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۱۲:۴۵ |
|
|
mehdi (سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۱۷:۰۵) |
 |
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۱۶:۳۲ |
2khtare_ariaee

وضعیت:
آفلاین
|
حامد جان با شما موافقم ولب يه موقعي ميرسه كه طرفت تمامه اعتماد ادم و جلب ميكنه همه جوره بهش اعتماد مي كني و حتي به فكرتم نميرسه كه قراره جه اتفاقي برات بيفته حالا هر قدر هم كه عاقل باشي
بازم يه روزميرسه كه بزارنت كنار واسه اينكه اونيكه واسه تو دوست داشتن محسوب ميشه واسه طرفت فقط يه بازيه كه مدت زمانش واسش فرق نمي كرده
خوده بازي واسه اينا مهمه فقط نه هم بازيشون
اصلا هم به اين فكر نمي كنن كه هم بازيشون شعور داره احساس داره و از همه مهمتر اينكه باور داشته
ولي به له شدن و شكستنش نمي ارزه
كسيكه صدها بار ميكفت عاشقتم همجين لهت ميكنه كه تا مدتها توشوكش ميموني و اخر اينكه
امروز كسي محرم اسرار كسي نيست
ماتجربه كرديم كسي يار كسي نيست
به خدا تجربه كردم
|
|
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۱۶:۳۲ |
|
|
|
 |
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۱۷:۰۸ |
mehdi
مدیریت کل سایت

ارسال: 3.662
گروه: مدیریت کل سایت
تاریخ ثبت نام: ج ۶ بهمن۱۳۸۵
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 31
|
حامد جان با شما موافقم ولب يه موقعي ميرسه كه طرفت تمامه اعتماد ادم و جلب ميكنه همه جوره بهش اعتماد مي كني و حتي به فكرتم نميرسه كه قراره جه اتفاقي برات بيفته حالا هر قدر هم كه عاقل باشي
بازم يه روزميرسه كه بزارنت كنار واسه اينكه اونيكه واسه تو دوست داشتن محسوب ميشه واسه طرفت فقط يه بازيه كه مدت زمانش واسش فرق نمي كرده
اصلا هم به اين فكر نمي كنن كه هم بازيشون شعور داره احساس داره و از همه مهمتر اينكه باور داشته
كسيكه صدها بار ميكفت عاشقتم همجين لهت ميكنه كه تا مدتها توشوكش ميموني و اخر اينكه
به خدا تجربه كردم
lمتاسفانه مرجان عزیز
این دوستی های اینترنتی گاهی اواقات به بن بست بدی ختم می شه
که شاید گذشت سالها بتونه فکرش رو از انسان دور کنه
اما در همین دنیای که پر از نیرنگ و دروغ هست
انسان های هم پیدا می شن که تا اخر
حتی توی همین دنیای مجازی به هم وفادار می مونند
ولی در این مواقع هم مطمئنا از طرف خوانواده ها با مشکل بر می خورنند
چه می شه کرد
در اخر من حرف های سکوت عزیز رو تائید می کنم
موفق باشید
یا حق

وبلاگ و صفحه اطلاع رسانی... سایت عشق سرا
[
لينک هاي داخل نوشته ها فقط براي کاربران ثبت نام شده قابل مشاهده هستنند.براي استفاده از تمام امکانات انجمن لطفنا بر روي نوشته بالاي انجمن(ورود و ثـــــبـــــت نــــــــــــــــــــــــــام سريــــــــــــع)کليک کنيد ]
|
|
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۱۷:۰۸ |
|
|
|
 |
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۲۰:۴۱ |
castilla_ht
معاونت کل سایت

ارسال: 10.344
گروه: مدیر ارشد انجمن ها
تاریخ ثبت نام: چ ۲۵ بهمن۱۳۸۵
وضعیت:
آفلاین
رتبه دادن به این شخص: 20
|
به خدا تجربه كردم
دوسته عزیزم
زندگی همینه ، دوستی همین ه و کار هم همینه، باید کاملا حواستو جمع کنی اگه می خوای پیشرفت کنی ، همه با الفاظ بازی می کنن ولی خود واقعیشون رو هیچ وقت نمی شه شناخت
فقط 2 نفر تو این دنیا می تونن بهت حرفی بزنن که توش فقط خیر و صلاحته ( حتی اگه اشتباه فکر می کنن و قدیمی ) و اونم پدر و مادر هستند
چند وقت پیش یه بحثی می کرردیم با مهدی عزیز و بهش گفتم تنها جایی که روی تک تک کلماتش فکر نمی کنم و حرف می زنم اینجاست و به خاطر همین اینجا رو دوست دارم
ولی یه چیزی هم هست ، جایه نگرانی نیست ، بعده یه مدت دیگه برات عادی میشه که با منطق بری جلو و فکر نکن کار سختیه
و یه نکته خیلی مهم : آدم عاقل از یه سوراخ 2 بار گزیده نمی شه ، رو اتفاقاتی که برات می افته و رو نتیجش خیلی فکر کن
داداش کوچیکت
حامد:038 (18):
|
|
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۲۰:۴۱ |
|
|
|
 |
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۲۳:۳۳ |
2khtare_ariaee

وضعیت:
آفلاین
|
حامد من خوب مي فهمم معني بازي با الفاظي كه كفتي يعني جي
و به قول مهدي اخوانهی فلانی! زندگی شاید همین باشد؟
یک فریب ساده و کوچک
آن هم از دست عزیزی که تو دنیا را
جز برای او و جز با او نمی خواهی
من گمانم زندگی همین باشد
این ارسال آخرین بار ویرایش شده: سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۲۳:۳۴ توسط 2khtare_ariaee.
|
|
| سه شنبه ۲۵ دي۱۳۸۶ ۲۳:۳۳ |
|
|
castilla_ht (چهار شنبه ۲۶ دي۱۳۸۶ ۰۰:۰۳) |
 |